torsdag 5 augusti 2010

Långt "sommar uppehåll"

Först vill Lena och Jag tacka å det varmaste för all support vi får från alla bloggare och andra som intresserat sig för vår sak.
Det gör tråkiga saker lite lättare att bära men det ändrar tyvärr inte så mycket i sak.

Lena och jag har beslutat att ha stängt fram till det att tillstånds ärendet med länsstyrelse, miljödomstol och förvaltningsrätt kommit till en ände.

Det gör oss ledsna att behöva ta beslutet men vi vill inte riskera tråkigheter i efterhand i de fall domarna går oss emot. Vi har engagerat politiker, advokater, tjänstemän i olika befattningar och alla säger i en mun att situationen är befängd och det är otroligt att en myndighet kan få rasera en fungerande verksamhet vars enda syfte är att skapa trevnad och möjlighet för allmänhet att ta del av den miljö som vi har förmånen av att få bo i.

Själv tror jag att det enda som kan få myndigheter att ändra uppfattning är om det finns ett massivt stöd för en fortsatt verksamhet hos Er som läser detta.
Utan att vi påverkat någon fram till nu har det bildats en facebook sida som heter "rädda Lustfyllt" där över 1200 personer anslutit sig. Om Du som läser detta har möjlighet att tycka till för vår sak gör det där eller här på bloggen och anslut dig till denna facebook grupp.

Vi lovar att vi löpande kommer att skriva om vad som händer i "myndighetskvarnarna" och ber om Ert tålamod i de fall det drar ut på tiden till det att vi får beslut i sak.

MVH Johan och Lena

13 kommentarer:

Unknown sa...

NI har mitt fulla stöd! Tycker att det är så befängt att inte er verksamhet som ger så många människor inspiration och glädje ska få fortlöpa. Känns som om det är nån som har något personligt märkligt vendetta med i bilden. Här i värmland är vi många som hejar på er! KRAM Petra

Anonym sa...

Jag och min man var hos er för första gången förra året och vi blev storförtjusta i ert livsnjutar café/ställe.

Ni har verkligen vårt stöd och vi har gått med i gruppen på facebook.

Jag hoppas med hela hjärtat att ni orkar kämpa. Sådana ställen som ert behövs vi laddade verkligen batterierna där med god mat, trevligt bemötande och fantastisk ögongodis och inspiration

Lycka till1

Kram Lena

johanna sa...

Hej goaste Lena!
Ni har mitt fulla stöd , detta är sååå hemskt!!!! När ska ni få vara i fred?! Ert underbara lustfyllt är en upplevelse som alla skulle få uppleva! Stor kram från mig!

Malin sa...

Både jag och Philip har abstinens efter fikabuffen och gemytet hos er på Lustfyllt och hoppas att allt går vägen samt att ni själva har lust och ork att fortsätta med er underbara verksamhet. Så fort ni får klartecken så hänger vi på låset, kram Malin (Stadium) och Philip

Olof G. Hedengren sa...

Bäste Johan & Lena Ihrman,

"Miljötjänstemännen" på Länsstyrelsen i Jönköping silar mygg och sväljer kameler och tolkar miljöbalken som faen läser Bibeln. Stor och godtycklig makt har satts i händerna på en samling mediokra, förgrämda övervintrande 68-or som tycker illa om allt som heter privat & företagssamhet. MVH Olof G.

Unknown sa...

Lycka till!
Gör det till en politisk sak om Ni även förlorar bestridande instans, så kan Ni mobilisera oss som känner som Ni.
M.V.H. Robert Hedrén

hemtrevnad marie sa...

Ja ni har ju vårt fulla stöd...vi har varit hos er flera gånger fast vi har lång väg att åka , längtar till att ert fina ställe öppnar igen, för det är jag övertygad om att det gör!!
kramar till er!

Unknown sa...

Hej! Vi är stolta och glada över att ha er kreativa verksamhet här i Habo. Ni är värd all uppmärksamhet och uppskattning. Tack för att ni satsat på en så fin miljö och trivsamhet. Hoppas att ni kan hålla glädjen och ångan uppe när det blåser snålt. Vi är många som tänker på er!

Ewa Wymark

Unknown sa...

Hoppas verkligen ni orkar kämpa vidare för er sak ! Ni har inspirerat så många med alla vackra miljör ni byggt upp och det fantastiska cafét.När jag har haft vänner på besök har det varit ett givet utfyktsmål att besöka Lustfyllt.Alla har varit överförtjusta och åkt hem med nya ideér för att göra sin vardag vackrare. LYCKA TILL ! Elisabeth

Märta sa...

Var på besök hos er i våras under semletiden och blev så förtjusta i ert Lustfyllt och önskar komma tillbaka många gånger. Nu önskar vi att dessa myndighetspersoner tar sitt förnuft tillfånga och att ni får ha verksamheten kvar!
Lycka till!
Märta

Biggan i Ölmstad sa...

Jag saknar verkligen mitt lilla söndagsnöje att ta en tur till Munkaskog och bara njuta! Hoppas verkligen att detta löser sej snart och att ni orkar fortsätta.Lustfyllt är så uppskattat! Kram Biggan

Linnea sa...

Vad ledsen jag är för er skull, med hela mitt hjärta önskar jag att det ska gå bra för er.

Kram Helena

Essay_Writer sa...

thank you then ;)