söndag 10 mars 2013

Det våras på Lustfyllt

Några av er kanske har hört det. Några kanske har läst det. Några får veta det nu. Men det är iallafall sant. Lustfyllt kommer tillbaka i sällskap med våren!!! Då blir det lite nytt att lära känna och lite gammalt att känna igen. Anna har kommit in som partner till Lena och det är vi två som tillsammans kommer lägga tid och kärlek och föra Lustfyllt framåt, runt oss har vi massor härliga människor som ska hjälpa till och det känns både spännande och roligt!
Under året så kommer vi att hålla flera härliga bröllop hos oss, och just bröllopen blir grunden i vår verksamhet. Självklart kommer ni hitta Lenas underbara keramik, och vi kommer ha fiket öppet. Ni kommer kunna shoppa både antika franska skåp och splirrans nya danska plädar. Vi hoppas och tror att ni kommer finna både lugn och inspiration hos oss.  I dagsläget har vi inte helt bestämt våra öppetider eftersom de kommer att anpassas lite efter hur våra bröllop ligger.
Vi jobbar med att ta fram en ny hemsida och tillsvidare kommer ni hitta information och öppettider dels här på bloggen men även på Facebook och Instagram. Sök efter Lustfyllt. Vi blir jätteglada för all feedback och tankar och ideer ni har, så använd kommentarsfältet!
Går allt som det ska så har vi premiäröppet med fika i påsk och då hoppas vi att få träffa er!!!
Stor söndagskram från Lena och Anna

8 kommentarer:

Margareta sa...

Såå fantastiskt roligt!!
Det har varit en lång väntan...men den som väntar på något gott ,väntar aldrig för länge.
Jag är så glad för Er skull och glad för att vi besökare än en gång får uppleva atmosfären och glädjen och lugnet och allt positivt som Lustfyllt innebär.

Jag önskar all LYCKA och VÄLGÅNG!
Vi ses!

Kram Margareta

Nellie sa...

Jaaaa! Kommer så fort vi är hemma i Sverige igen!! Ska kolla efter öppetdagarna! Påsken missar jag men sedan så... Så härligt att få återuppleva den härliga stämningen och fikat hos er. Och alla ljuvliga saker! Den 4 maj har Marie (Vita Ranunkler) sin fina trädgårdsloppis i Hjo igen. Kommer ni ha öppet då? Kram

LUSTFYLLT sa...

Ja, det känns fantastiskt bra!!! Den 4:e maj har vi bröllop hos oss så då kommer vi tyvärr inte ha "offentligt" öppet. kram

Meta sa...

vad lycklig jag blir! Äntligen jag har väntat sååå.Hoppas jag kan komma till Påsk.
Annars blir det en annan dag. men kommer det gör jag.
Kram Meta

evacharlotte sa...

Herregud jag tror jag svimmar!!Jag avbokar ALLT i påsk och kommer att stå först i kön;) Hälsar Eva Salomonsson

Linnéa sa...

Jippi!!!
Som vi har längtat och hoppats!

Lycka till!
Vi ses

Linnéa sa...

Jippie!!!
Som vi har längtat och hoppats!
Vi önskar er lycka till och säger på återseende i påsk!

Ana Bring sa...

7/4 är ni öppet?ör detsamma koncept med Lenas dam och mn plus Anna. Mvh Bring