lördag 6 oktober 2007

OLIVTRÄD

11 kommentarer:

Maria sa...

Hej Lena & Wilma!

Tack för en helt underbar dag..det har varit sååå mysigt att få vara hos er.
Wilma- jag måste bara säga det gen...Du är ju bara så himla duktig..som lärt dig så snabbt och gjort den här fina bloggen!!!
Det ska bli så roligt och tänk så lätt att få besöka er varje dag ...i bloggvärlden.

Kramar från Maria

Maria sa...

Hej Wilma!
Jag glömde berätta för dig hur ni skulle svara på kommentarerna...ringer dig imorgon!
Maria

Marie sa...

Hej!

Vad kul att ni också startat en blogg, då kan man ju kika in till er varje dag. Ser att det har kommit in mycket nytt, får nog snart göra ett besök igen.

Ha en riktigt bra dag!
Kram Marie

LantlivsAnette sa...

Nämen ...såå himla fint alltså..det är som i en vacker saga !! Allt är så vackert och varje sak är så perfekt...
Det här kommer att bli min favvo blogg...så roligt att ni kommit igång med en blogg och vill visa oss andra allt vackert..kika gärna in på min blogg..klicka på mitt namn så kommer ni dit(det som är blått )
Kram Anette

Granne med Selma sa...

Hej !
Tack för underbar inspiration! Jag hoppas det är ok att jag länkar er blogg till min egen. Vill inte missa er för allt smör i Småland :-)
Om man skulle vilja köpa något från er och bor långt ifrån, har ni möjlighet att skicka sakerna då? Skulle bli jätteglad om det fanns en prislista någonstans i bloggen. Det ni visar är sådanan där "måste bara ha-saker" alltihop. Vill också passa på att berätta att ert hem inspirerat både mig och min man i flera år när det dykt upp reportage i olika tidningar. Hoppas er vecka blir fin, och välkommen in till min blogg om ni har tid och lust.
Mvh Sussie

Sublim design och Blossom kitchen sa...

Vad trevligt med en ny blogg.
Hit kommer jag gärna igen:)
Vilken otroligt vacker keramik!
/S

marie sa...

Neej men jag tror att jag svimmar!!!! Menar ni att jag ska få sitta här och titta på det finaste hem som finns. Åhhhhh! Guuud så glad jag blir! Men hur ska jag kunna slita mig från det här tror ni? Vilken lycka!!! Skulle vilja ha allt förstås, men nu undrar jag om järnsängen är till salu och om längd och bredd? Det har varit en så kul helg för mig med och har haft besök från Marie som var hos er, så gullig tjej! Och så bra det kommer att bli, jag säger bara BÄST!!!! Kram

an angel at my table sa...

Hej Lena och Wilma!

Vad fint det blev. Har nu haft tid att titta ordentligt. Tack för en super mysig dag. Jag och Johanna Vintage sitter här i soffan och bara njuter av era fina bilder.

Kram Mari An angel at my table

♥Linda♥ sa...

Vilken tur jag hade som halkade in här...Detta hade jag inte velat missa! Jag besöker din affär lite då och då och tycker den är så fantastiskt fin!!! Miljön där ni bor är också underbar! Vad roligt och spännande att få kika in hos dig lite oftare via bloggen! Ser mycket fram mot att ta del av din fina keramik och ditt fina hem...!
Kram/Linda

Anonym sa...

Men å alldeles underbart!!! Hoppas jag också får göra en länk, hit vill jag komma tillbaka ofta!!!

Tidsmästarinnan sa...

Hej hej, det är första gången jag kikar in här, men jag kommer tillbaka - så många fina saker att kika på!
Tack för titten!
Glada hälsningar
S.