måndag 15 april 2013

Intåg i sommarhagen


För många av oss är våren en hektisk tid. Småtrist snabbmat avlöser de gamla vanliga standardrätterna. Kanske har smakökarna börjat jobba deltid eller blivit helt friställda på grund av arbetsbrist?! Det tänkte vi ändra på nu!! Sommaren är sinnenas tid tycker vi och på självaste nationaldagen, den 6:e juni, firar vi sommarens intåg med att duka upp en härlig sommarlunch!! Vi hoppas att de flesta av er är lediga och sugna på en liten utflykt!!

För 195:- erbjuder vi Er en härlig lunchbuffé med sommarens primörer på bordet (halva priset för barn under 12 år.) Dessert i sommarens tecken och kaffe/te på maten ingår givetvis. Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller, bokningen är bindande. Så skynda, skynda, som Gunde skulle sagt. Du bokar genom att maila oss på info@lustfyllt.eu och får då ett bekräftelse mail tillbaka glöm inte att skriva vilken tid du önskar komma!! Bjud med familjen, din granne, din brorsas kusin, eller varför inte hela halva släkten. Vi utlovar en go eftermiddag!!! 

4 kommentarer:

Unknown sa...

This was a really great read, appreciation for taking the time to put it together! Touched on some very good...
________________________
American Actor HD Wallpapers

Unknown sa...

I have been searching this topic for two hours. Your post gives me a great help. Thanks for share…. HD Wallpapers

https://superdachpups.com/ sa...

Your Blogs always based on all basic concepts which anyone can understand so easily and relate to Pleasure to read your Blogs Sir.



golden retriever puppies for sale near me
dachshund puppies for sale near me

https://superdachpups.com/ sa...

Pitbull Puppies For Sale
Pitbull Puppies For Sale