torsdag 5 augusti 2010

Långt "sommar uppehåll"

Först vill Lena och Jag tacka å det varmaste för all support vi får från alla bloggare och andra som intresserat sig för vår sak.
Det gör tråkiga saker lite lättare att bära men det ändrar tyvärr inte så mycket i sak.

Lena och jag har beslutat att ha stängt fram till det att tillstånds ärendet med länsstyrelse, miljödomstol och förvaltningsrätt kommit till en ände.

Det gör oss ledsna att behöva ta beslutet men vi vill inte riskera tråkigheter i efterhand i de fall domarna går oss emot. Vi har engagerat politiker, advokater, tjänstemän i olika befattningar och alla säger i en mun att situationen är befängd och det är otroligt att en myndighet kan få rasera en fungerande verksamhet vars enda syfte är att skapa trevnad och möjlighet för allmänhet att ta del av den miljö som vi har förmånen av att få bo i.

Själv tror jag att det enda som kan få myndigheter att ändra uppfattning är om det finns ett massivt stöd för en fortsatt verksamhet hos Er som läser detta.
Utan att vi påverkat någon fram till nu har det bildats en facebook sida som heter "rädda Lustfyllt" där över 1200 personer anslutit sig. Om Du som läser detta har möjlighet att tycka till för vår sak gör det där eller här på bloggen och anslut dig till denna facebook grupp.

Vi lovar att vi löpande kommer att skriva om vad som händer i "myndighetskvarnarna" och ber om Ert tålamod i de fall det drar ut på tiden till det att vi får beslut i sak.

MVH Johan och Lena